Tlf.38609590        Email: bhvoldparken@bhvoldparken.dk
Arildsgård 11  2700 Brønshøj
Børnehaven Voldparken
Velkommen til Børnehaven Voldparken til dig og dit barn
Nu går vi ud fra at du har fået et tilbud fra pladsanvisningen , og at du har svaret ja til pladsanvisningen.
Så er det en god ide at lige ringe herned og fortælle at du har sagt ja til tilbuddet , nogle gange er der lidt koks i post postgangen til pladsanvisningen , og så ved vi også at du godt vil have pladsen.
Omkring det starte i børnehave så har vi ikke nogen faste regler om hvordan det skal foregå , men som udgangspunkt er det en god ide at sætte noget tid af til det , forstået på den måde at dagene for dit barn i starten ikke bliver for lange.
Det er bedre at have korte dage i starten , end at du har taget hele dage fri , og så efter 2 dage så skal dit barn være her fra 8 til 16.
Eventuelt kan det jo være at der er noget famile eller venner der har mulighed for at hente barnet tidligt, hvis du ikke selv har mulighed for det af arbejdsmæssige årsager.
Men der er jo ikke 2 barn der er ens , eller forældre for den sags skyld , så lad os løbende snakke om hvordan det går med indkøringen , og finde den bedste løsning for dig og dit barn.
En uges tid før I starter sender vi jer et brev , hvor vi fortæller hvilken stue barnet skal gå på , hvad de voksne hedder og hvordan starten bør være.
Du kan se et eksmpel herunder.
     Vi glæder os til at se jer
With the button "Oversæt" above it is possible to see each website translatted into many different languages.
Just remember that it is a machine translation , so there can be some words , and expressions , which is not correct.